Ansamblu de joacă cu leagăn Swing

1377.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Setul cuprinde un leagan in forma de cuib cu plasa facuta dintr-un plastic de foarte buna calitate;

Leaganul are sistemul propriu de suspensie pentru amortizarea socurilor;

Franghiile leaganului sunt ajustabile de la 350 la 550  deasupra pamantului;120 cm Ø;

Setul cuprinde: Rama este din otel galvanizat si acoperita cu material pulverulent, cuprinde 4 picioare pentru a fi fixate in pamant;

Capcitatea maxima: 120kg;

Greutatea produsului: 29kg;

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni