• bicicleta fara pedale

Bicicletă fără pedale Eco 12″ din aliaj de magneziu, foarte ușoară

590.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998852255 Cod Produs: 10372 Categorii: ,

Descriere

 

Această bicicletă fără pedale foarte ușoară este împinsă de mișcările copilului, acesta învățând în acest fel și păstreze în mod natural echilibrul și se simtă în siguranță pe două roți. Picioarele celui mic pot atinge în orice moment pământul, ceea ce îl face mențina controlul asupra bicicletei. Bicicleta este ideală ca primă bicicletă a oricărui copil deoarece reprezintă o tranziție ușoară la bicicleta cu pedale, stimulează abilitățile motorii, crește încrederea în sine, îi învață pe copii și mențînă echilibrul. Bicicletă cu cadru, furcă si ghidon din aliaj de magneziu; Anvelope AIR cu valvăde aer americană; Jante din oțel dintr-o bucată; Ghidoane cu elemente de siguranță; Ghidon reglabil de la 57 la 62,5 cm; Șa ajustabilă de la 35 la 44 cm; Mânere cu apărători; Picior de sprijin pentru punte; Dimensiuni produs asamblat 71,5×15,5x32cm; Greutate produs: 3,5kg; Greutate utilizator max. 35 kg.

” A se utiliza cu echipament de protecţie. A nu se utiliza în trafic.”

Hudora, producătorul acestui produs – un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness și still de viață: HUDORA a însoțit timp de aproape 100 de ani mai multe generații cu produse pentru toate vârstele și toate sezoanele. O marca iubita în întreaga Europă ce inspiră încredere datorită calității, siguranței și a performanțelor produselor. O dovadă pentru toate acestea este faptul numeroși patinatori au câștigat titluri mondiale, concurând în produsele Hudora. Este lider de piață pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

În loc de concluzie, de ce alegeți această Bicicletă fără pedale Eco 12″ din aliaj de magneziu, foarte ușoară sau de ce ne alegeți…sau doar ne cunoașteți mai bine ?

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaborăm cu furnizori de renume și îi reprezentăm în calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora. Selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori ale noastre.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Ați putea dori, de asemenea…