• bicicleta fara pedale

Bicicletă fără pedale HUDORA Advanced Alu, albastră

545.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998855706 Cod Produs: 10426 Categorii: ,

Descriere

Confort sporit pe doua roti pentru cei mici

  • Frâna din spate asigură protecție împotriva uzurii pantofilor;
  • REGLARE FACILĂ: Înălțime reglabilă;
  • SPORTIVĂ: Datorită cadrului ușor din aluminiu și ghidonului cu tijă
  • CONFORT ÎN CONDUCERE: anvelope de 12 „cu jante din aluminiu rezistente
  • DURABILĂ: Pentru copii mari 3 ani până la o greutate corporală de 35 kgCopiii de la 3 ani pot să exploreze grădini, să se joace pe străzi sau în complexe rezidențiale cu acest „autocar de lux” și, în același timp, se pot bucura de cel mai înalt nivel de confort la volan. Bicicleta fără pedale din aluminiu de 3,9 kilograme cu anvelope de 12 „le oferă celor mici cel mai mare confort posibil la mers. Părinții vor fi, de asemenea încântați, deoarece siguranța este întotdeauna acolo: bicicleta fără pedale HUDORA Advanced Aluminiu are o frână pe roata din spate.

Are cadrul din aluminiu, jante din aluminiu cu anvelope pneumatice. Ghidonul este din aluminiu și are protecție împotriva impactului din neopren. Bicicleta în sine este foarte ușoară datorită cadrului de aluminiu de înaltă calitate și poate fi, de asemenea, ușor de depozitat datorită dimensiunilor sale compacte. Atenţie! A se folosi cu echipament de protecție! A nu se folosi în trafic! Greutate maximă:  35 kg max; Înălțime recomandată 95-115 cm; Vârstă recomandată: de la 3 ani; Greutate bicicletă: 3.9 kg

” A se utiliza cu echipament de protecţie. A nu se utiliza în trafic.”

Hudora, producătorul acestui produs – un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness și still de viață: HUDORA a însoțit timp de aproape 100 de ani mai multe generații cu produse pentru toate vârstele și toate sezoanele. O marca iubita în întreaga Europă ce inspiră încredere datorită calității, siguranței și a performanțelor produselor. O dovadă pentru toate acestea este faptul numeroși patinatori au câștigat titluri mondiale, concurând în produsele Hudora. Este lider de piață pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

În loc de concluzie, de ce alegeți această Bicicletă de echilibru retro albastră sau de ce ne alegeți…sau doar ne cunoașteți mai bine ?

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaborăm cu furnizori de renume și îi reprezentăm în calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Ați putea dori, de asemenea…