• Bol Melamină Uriașul meu de la Ebulobo
  • Bol Melamină Uriașul meu de la Ebulobo

Castron Uriașul Meu

29.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest bol melamină face parte din povestea Uriașul meu. Uriașul are grijă să termini toată mâncarea și te răsplătește cu o ilustrație drăguță atunci când ai terminat. Mesele vor fi mai vesele împreună cu acest bol melamină viu colorat.

Dimensiune: 13 cm.
Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Uriașul meu spune povestea unui băiețel care iese să culeagă flori, dar se rătăcește. Așa se întâlnește cu un uriaș care-l ajută să ajungă înapoi acasă, unde părinții îl așteptau îngrijorați. Colecția cuprinde jucării cu activități, accesorii și veselă pentru copii.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Castron Uriașul Meu”

Adresa ta de email nu va fi publicată.