Miffy

Din drag de Miffy
Pentru că este un personaj care îi încânta pe copii de peste 65 de ani după ce l-au descoperit în cărțile danezului Dick Brună și apoi în mini-seria pentru televiziune Miffy and Friends, vă propunem o colecție Miffy de la un producător olandez care este recunoscut pentru calitatea produselor sale.

Colecția extinsă de plușuri Miffy de la Bon Ton Toys există din mai multe țesături și culori moderne iar producatorul olandez, Bon Ton Toys adăugă tot mai multe, în fiecare sezon.

De la catifea îndrăzneață până la la primul Miffy 100% eco, există cate unul pentru fiecare.

BTT este într-o permanenta căutarea a celor mai bune materiale, de cea mai înalta calitate și in trend cu ultimele tendințe pentru a-i surprinde pe fanii Miffy din toată lumea.

Colecțiile Bon Ton Toys Miffy sunt vândute în cele mai elegante magazine din întreaga lume. Și, desigur, sunt produse conform celor mai înalte standarde atunci când vine vorba de producție etică.
Bon Ton Toys produce în conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din industrie, ceea ce înseamnă un mediu netoxic pentru oameni și împrejurimile acestora.


Afișez toate cele 7 rezultate