The Mouse Mansion

The Mouse Mansion este un brand destinat copiilor de 2-9 ani. Este o lume în sine, descoperită de doi șoricei, Sam și Julia, doi prieni în vârstă de 8 ani. Personalitățile și mediile din care ei provin, însă, sunt foarte diferite. Împreună descoperă în fiecare zi o altă cameră din The Mouse Mansion și pe locuitorii acestora care au alte obiceiuri decât ei. Sam și Julia învăță să nu se teamă de ceea ce nu cunosc și că modurile de viață ale altor persoane nu sunt o amenințare, ci să îmbrățiseze modul în care aceste obiceiuri le îmbogățesc lumea. Poveșțile vieții de zi cu zi oferă lecții importante despre comunitate deoarece în The Mouse Mansion șoriceii se ajută reciproc.
Indiferent dacă un copil caută distracție, creativitate sau joacă – The Mouse Mansion este acolo pentru a le oferi toate acestea și nu doar!
Pe lângă cărțile cu aventurile celor doi (disponibile în limba engleză și germană) există și o carte Look and find destinată copiilor mici și povestită prin intermediul imaginilor.
Și pentru ca joacă să nu se termine,personajele din această lume minu nată le găsiți și sub formă de plușuri. Pe cei mici îi așteaptă o casă din carton de construit și mobilier pentru toate încăperile de asamblat din lemn și apoi de pictat. Exact ca și noi, din când în când, șoriceii își redecorează casa. Așa că, cei mici pot să chituiască, să pună alt parchet sau tapet în locuință.
Șoriceii vin tocmai din Amsterdam, de la creatoare lor Karina Schaapman. Multe dintre poveștile din The Mouse Mansion își găsesc originile în istoria Karinei. Crescănd ca fiică a unui imigrant din Indonezia în Țările de Jos, a experimentat discriminarea și ostilitatea din partea vecinilor săi. Cu The Mouse Mansion Karina își propune să creeze o lume care este la polul opus.
The Mouse Mansion a avut parte în cele peste 30 de țări în care este vândută cartea de multe recenzii în presă și câteva premii literare de prestigiu.
Cărțile îi inspiră pe copii să devină creatori. Când copiii construiesc un Conac își dezvoltă abilitățile de recursivitate și rezolvare a problemelor și se bucură de un sentiment de împlinire.
Există o aplicație disponibilă cu povești, jocuri și un tur al The Mouse Mansion.
The Mouse Mansion App

Șoriceii vor veni pentru prima dată în România așa căsă-i primim așa cum se cuvine! 🙂
În 2017, Mouse Mansion Shop & Studio s-a deschis în centrul
Amsterdamului. În acest muzeu fermecător, copiii pot să viziteze de aproape The Mouse Mansion.

Mouse Mansion Shop & Studio

În 2018 și 2019 Muzeul Maritim din Amsterdam a găzduit un festival The Mouse Mansion, atrăgând mii de fani. În 2021 vor găzdui ediția aniversară a festivalului.

Muzeul Maritim din Amsterdam

Se afișează singurul rezultat