• jucarii gradina
  • jucarii gradina

Bucatarie pentru grădină DISCOVERY cu accesorii

1690.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

 Joacă, aventură și creativitate

Bucatarie cu accesorii pentru grădină DISCOVERY este o modalitate excelentă pentru copilul dvs. a-și explora hobby-urile și curiozitățile.

Gama Discovery de Plum® combină jocul și învățarea.

Materiale durabile de cea mai buna calitate

Iubește-ți mediul! Gama Discovery este fabricată din lemn de proveniență durabilă FSC®. Bucătăria include rafturi pentru depozitarea tuturor descoperirilor, suporturi pentru arbuști în ghiveci și o plantă încorporată pentru degetele mici verzi.

Pictează și creează pe ecranul ușor de curățat!

Bucătăria conține ustensilele din imagini, pentru gătit.

Producator: PLUM UK

Cum se asambleaza aceasta bucatarie cu accesorii pentru grădină DISCOVERY

Apăsați aici pentru instrucțiunile de asamblare

Dimensiune asamblată: l1600 x L703 x H1158 (mm)

Garanție: 5 ani

Material: lemn

Autoasamblare necesară

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative, stimulând dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Avertisment!

Vârsta minimă a copilului: 3 ani

• Asamblarea de către un adult este obligatorie • Supravegherea de către un adult este necesară în permanență • Doar pentru uz casnic • Doar pentru utilizare în aer liber;

• Amplasați pe o suprafață plană, la cel puțin 2 m distanță de orice structură sau obstacol, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi care atârnă, sfori pentru rufe sau fire electrice

• Se recomandă ca, în mod regulat (adică la începutul sezonului și, ulterior, lunar), toate componentele principale/ elementele de fixare să fie verificate pentru siguranță, să nu aibă vârfuri/margini ascuțite și să fie intacte. Înlocuiți-le sau strângeți-le dacă este necesar.

• Nu modificați produsul sub nicio formă; modificările ar putea duce la apariția unor accidente sau pericole

• Greutatea maximă a utilizatorului: 50 kg.

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…