• E95006 Tasse GABIN (3)
  • E95006 Tasse GABIN (4)

Cană Iepurașul GABIN

25.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E95006 Categorie: Ingrediente: ,

Descriere

Ideală pentru mainile celor mici, ceana iepurasului GABIN ilustreaza povestea acestuia.

Detalii colecție:

Poveastea ne arată că nu suntem la fel, iar acest lucru ne face să fim unici; de aici vin și puterile noastră așa că haideți să ne îmbrățișăm cu bucurie faptul că suntem diferiți! Dacă toți oamenii ar fi la fel, lumea această ar fi foarte anostă și nu am mai învăța lucruri noi. Nu ar mai există magie. Așa este: magia există și ne oferă fiecăruia dintre noi câte un talent.

Talentul despre care azi noi vom vorbi este cel al Iepurașului Gabin, care s-a născut cu un super-auz.Gabin este un iepuraș colorat și voios care locuiește la Fermă Animalelor Ebulobo împreună cu prietenii săi. Îi plac legumele proaspăt culese din grădină, să cânte și adoră să aibă grijă de dințișorii săi, periindu-i după fiecare masă. Se spune că are cel mai strălucitor zâmbet de la fermă și că poate să lumineze o încăpere întunecată într-o clipită.

Este uimitor câte poate să facă Iepurașul Gabin și câte talente are acesta! Dar în ciuda performațelor sale, Gabin este complexat de urechile sale mari, simțind că toți prietenii de la Fermă se amuză pe seama lui.

Într-o zi, se plimbă suspinând pe potecile fermei, până când dintr-o dată a auzit un strigăt de ajutor al unei păsări micuțe, blocate în vârful unui copac.Gabin a alergat cât de repede a putut spre fermă pentru a atenționa și celelate animale despre pasărea în pericol. Cu toții au mers spre copacul de unde Gabin auzea strigătele de ajutor ale micuței păsări.

Toate animalele l-au felicitat pe Gabin pentru actul său curajos. Dacă nu era el și super-auzul său, micuța pasăre încă plângea în vârful copacului, cerând ajutor. Din acea zi, Gabin și micuța pasăre au devenit cei mai buni prieteni. Iar Gabin a înțeles că urechile sale mari îl fac să fie atatât de deosebit și cu ajutorul acestora va putea auzi din îndepărtare animăluțele în pericol, reușind astfel să le salveze. Acum, Gabin a înființat „Clubul de pază al Fermei Animalelor Ebulobo” unde patrulează nestingherit împreună cu micuța pasăre, ajutând animalele la ananghie.

Ce putem să învățam din povestea Iepurașului Gabin este aprecierea de sine și conștientizarea că fiind diferiți, putem să ne ajutăm unii pe ceilalți. Păpușa Gabin a fost creată cu scopul de a le oferi copiilor încrederea în personalitatea lor și să îi facă să înțeleagă cât de minunată e o prietenie în care toți sunt diferiți.

Povestea

 

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană Iepurașul GABIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ați putea dori, de asemenea…