• Cană pentru copii din melamină cu Ferma Veselă Ebulobo
  • Cană pentru copii din melamină cu Ferma Veselă Ebulobo
  • Cană pentru copii din melamină cu Ferma Veselă Ebulobo

Cană Ferma Veselă

25.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E30003 Categorii: ,

Descriere

Cană pentru copii din melamină cu Ferma Veselă Ebulobo are designul inspirat din anii ’60. Pe o parte a cănii îi veți vedea pe toți prietenii din Ferma Veselă conducând un Citroen vintage, iar pe cealaltă parte a cănii se află sigla Peace&Love. Cana se potrivește perfect mâinilor copiilor.

Dimensiune: 10.5 cm.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Lansată în 2012 și inspirată din Franța rurală, Ferma Veselă este o colecție formată dintr-o familie de animale prietenoasă cu natura, ce trăiește într-o comunitate rurală liniștită. Își cultivă singuri produsele la fermă și se duc la piața din sat în fiecare duminică, conducând un Citroen vintage. Fiecare membru al comunității are rolul său: Jeff, iepurele, este un pacifist care are grijă de gradina de legume. Caprei Huguette îi place să croșeteze, iar la piață vinde brânză de capră. Câinele Antoine are grijă de copiii din sat. Vaca Anemone produce lapte și face o brânză care miroase grozav! Toate acestea se întâmplă în timp ce cocoșul Bob interpretează la chitară muzică folk!

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană Ferma Veselă”

Adresa ta de email nu va fi publicată.