• e20012
  • e20012-1

Castron melamină Lupul Năzdrăvan

29.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest castron melamină face parte din colecția Lupul Năzdrăvan.
De multe ori, copiii pot fi reticenți atunci când mâncarea are un gust sau o textură diferită față de cea cu care sunt ei obișnuiți. Desenul Lupului Năzdravan de pe acest produs vă ajută să-i surprindeți în mod plăcut: puneți mâncarea în castron și Lupul dispare; pentru a face să reapară Lupul Năzdravan, copilul trebuie să mănânce tot din castron.
Dimensiuni: 20 cm.
Creat de Ebulobo, 75014, Paris, Franța.

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

3 luni

Gen

, ,

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Castron melamină Lupul Năzdrăvan”

Adresa ta de email nu va fi publicată.