Circul Magic

Circul Magic

Lumea circului a reprezentat de generații un important punct de interes atât pentru copii, cât și pentru adulți, adunând milioane de oameni în rândurile de spectatori. O lume plină de necunoscut, în care orice pare posibil și unde până și cele mai dificile trucuri prind viață. Astfel se prezintă universul circului de secole.

Pentru că a merge periodic la circ nu e întotdeauna o opțiune, producătorilor de jucării le-a venit ideea de a introduce magia acestei lumi în casele copiilor. Așa se explică succesul unei colecții precum Circul Magic de la Ebulobo sau al unei serii inspirate din universul fantastic al circului, precum cea de la Scratch.

Ebulobo a surprins esența acestei lumi prin intermediul jucăriilor și păpușilor, ghiozdanelor și poșetelor, dar și al veselei pentru copii. Cu ajutorul acestora, cei mici vor putea intra în pielea personajelor unui circ de epocă, leul Marcel, clovnul Gustave, pisica-acrobat Elastoc, iepurele magic Ernesto, păpușa-acrobat Betty. Astfel, vor avea posibilitatea de a exersa singuri trucurile, acrobațiile, jongleriile sau scamatoriile pe care le urmăresc cu atenție atunci când participă la circ. Dar, așa cum e și cazul personajelor colecției, va fi nevoie de multă muncă și dedicare pentru a putea excela în arta circului. Însă nimic nu e imposibil atunci când copiilor li se deschide în fața ochilor lumea de poveste a circului și, prin intermediul produselor Ebulobo, sunt invitați nu doar să asiste la spectacol, ci să facă parte din el. Iar atunci când vor avea nevoie de o pauză, castroanele, farfuriile și cănile Circului Magic îi vor aștepta pentru a-i ajuta să-și potolească foamea sau setea. În formula completă, colecția Ebulobo le aduce copiilor mai aproape lumea circului, provocându-i să fie mai mult decât simpli spectatori.

Produsele Scratch inspirate din universul circului le trezește copiilor curiozitatea de a descoperi inclusiv ceea ce se află în spatele cortului fermecat. Tot ce trebuie să facă e să urce în trenulețul care duce La Circ și să pornească în aventură. Îi vor aștepta la destinație o serie de cuburi din care vor putea construi un turn cu modele deja extrem de familiare lor. Mai mult decât atât, odată urcați în turn, vor avea acces la mașinuța cu animale săltărețe, care îi va ghida spre interiorul cortului, unde spectacolul stă să înceapă. Însă, pentru a putea intra în cort, copiii vor trebui să treacă peste o serie de obstacole. În primul rând, vor avea de înfruntat o jucărie cu bile care le va arăta o scurtătură spre intrarea principală în cort. Apoi, o tablă de joc cu două fețe va încerca să le pună bețe în roate. Dar îndemânarea copiilor și ajutorul animalelor săltărețe îi va face să depășească și acest, reușind astfel să ajungă la timp la spectacol. Odată început, spectacolul va include numere de echilibristică realizate de un titirez de metal care se învârte continuu fără ajutor. Mai apoi, după momentul titirezului, urmează mult-așteptatul spectacol de lumini al proiectorului pentru copii, care le va permite celor mici să nu părăsească universul magic al circului.

Posibilitățile de joc sunt, însă, nelimitate. Aceasta e și ideea de bază a circului, iar produsele Ebulobo și Scratch o dovedesc negreșit. Cu ajutorul lor, copiii vor putea cunoaște și experimenta de aproape arta circului și farmecul care se ascunde în spatele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.