• Cort copii
  • picture
  • 00-0155152_130_2
  • p64

Cort pentru copii Woodlands

599.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest cort de joaca pentru copii se monteaza foarte usor si este din bumbac. Picioarele sunt din lemn de pin. Poate fi spalat la masina.

Copiii au fost intotdeauna fascinati de corturi pentru ca le oferta posibilitatea sa se ascunda si sa-si creeze o lume imaginara, doar a lor.

Cortul are un geam si este prevazut cu un sistem de inchidere frontala cu arici. Poate fi o piesa de mobilier, un castel sau orice altceva isi imagineaza copilul d-voastra.

Dimensiuni produs: 90.4 x 18 x 14 cm ; Greutate: 3,5kg; Varsta recomandata: 3ani+ ;

Acest produs beneficiaza de transport gratuit.

Producator: Kathe Kruse GmbH, Augsburger Straße 18, 86609 Donauwörth, Germania. Cu o experienta de peste un secol in producerea manuala de papusi, Kathe Kruse e una dintre cele importante companii in domeniu. Cu o istorie extrem de interesanta, de la primele comenzi in 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai tarziu, in proprietate publica, Kathe Kruse e in sine un nume plin de povesti. Papusile create de ea, iar mai apoi de fiica ei si de alti angajati, au fani in intreaga lume, bucurandu-se de succes atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Kathe Kruse e una dintre putinele companii producatoare de papusi care se poate mandri cu propriul muzeu: Muzeul de Papusi Kathe Kruse se afla în Donauworth, iar o expozitie permanenta poate fi vizitata in Bad Kosen, oras in care fondatoarea si-a petrecut mare parte din viata si cariera.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

18 luni