Cort pentru copii Indienii curajosi

249.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6182503 Categorii: , ,

Descriere

Acest cort pentru copii este preferatul tuturor indienilor curajoși. Este o ascunzătoare perfectă pentru a spune povești. Șeful de trib poate să decoreze cortul cu pene. Este potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior, dar numai pe vreme uscată.

Dimensiuni : 130 x Π190cm.
Greutate produs: 2 kg.
Vârsta recomandată: 3 ani .
Fabricat în China.
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor!
Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie!
Țineți produsul departe de foc!

ATENŢIE! PRODUSUL CONŢINE PĂRŢI MICI CARE POT FI ÎNGHIŢITE DE CĂTRE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Din cauza firului lung, există pericolul de strangulare! Acest produs trebuie să fie asamblat de către un adult! Lăsați întotdeauna ferestrele cortului deschise atunci când sunt copii înăuntru! 

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cort pentru copii Indienii curajosi”

Adresa ta de email nu va fi publicată.