• set vintage pentru bicicleta
  • Actionbild-Retro-Laufrad-HUDORARcZqPV5tqX1wv
  • HUDORA-Laufrad-Retro-Zubehor-Actionbild

Set coș, buzunar și claxon vintage pentru bicicletele de echilibru retro de la Hudora

190.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 140433 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Pentru cei care iubesc detaliile

Setul cuprinde:

  • Coș bicicletă: Fabricat din lemn de salcie de înaltă calitate 24 x 20 x 16 cm
  • Buzunar cadru:Geantă retro 4,5 x 7,5 x 4,5 cm
  • Suport din metal
  • Claxon vintage Ø 55 mm

Bicicleta Retro de la Hudora este foarte frumoasă chiar și fără accesorii, dar cei care iubesc detaliile cu siguranță  vor fi foarte incantati de acest set format dintr-un claxon pentru mai multă atenție, un suport pentru parcare în siguranță, o geantă pentru transportul comorile celor mici și un coș pentru ghidon care așteaptă doar să fie umplut cu flori pentru mama sau cu plușul preferat al celui mic.

Setul este pentru bicicleta de echilibru Retro (10428, 10429 și 10430).

Hudora, producătorul acestui produs – un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness și still de viață: HUDORA a însoțit timp de aproape 100 de ani mai multe generații cu produse pentru toate vârstele și toate sezoanele. O marca iubita în întreaga Europă ce inspiră încredere datorită calității, siguranței și a performanțelor produselor. O dovadă pentru toate acestea este faptul numeroși patinatori au câștigat titluri mondiale, concurând în produsele Hudora. Este lider de piață pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

În loc de concluzie, de ce alegeți acest Set coș, buzunar și claxon vintage pentru bicicletele de echilibru retro de la Hudora sau de ce ne alegeți…sau doar ne cunoașteți mai bine ?

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaborăm cu furnizori de renume și îi reprezentăm în calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora.

Selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori cu ale noastre.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Ați putea dori, de asemenea…