• e50027f-1
  • Cutie cadou copii pentru masă cu Lupul Năzdrăvan
  • e50027f-3

Cutie vesela copii Woodours

99.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această cutie conține o farfurie , un castron, o cană şi o lingură cu desene inspirate din povestea Woodours.  Ursul îi va încuraja pe copii să termine toată mâncarea.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejar și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie vesela copii Woodours”

Adresa ta de email nu va fi publicată.