• Darts magnetic Scratch pentru copii, model Astronautul
  • Darts magnetic Scratch pentru copii, model Astronautul
  • Darts magnetic Scratch pentru copii
  • Darts magnetic Scratch pentru copii, model Astronautul
  • Darts magnetic Scratch pentru copii, model Astronautul

Darts magnetic Astronautul

129.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest joc darts magnetic este unic ca și concept și design. Săgețile magnetice pot fi agățate în 2 moduri. Sunt făcute din plastic și metal și nu sunt ascuțite la capăt, astfel încât jocul să fie sigur pentru copii. Este ambalat într-o cutie în formă de tub, din carton. Acest joc este distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Dimensiuni produs: 70 x 36 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 42,5 x 7,5 cm.
Greutate produs: 1,1 kg.
Materiale folosite: poliester, plastic.
Vârsta recomandată: 5 ani .

Fabricat în China.
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT!  Datorita faptului că parțile mici se pot detașa, acestea pot fi înghițite și exista pericol de sufocare. Datorita firului lung există pericolul de strangulare.
Acest produs conține magneți sau componenți ai magneților. Dacă acești magneți ajung în interiorul corpului uman și se lipesc unul de altul sau se atașează de un obiect metalic pot sa provoace răni grave sau chiar fatale. Este obligatoriu să chemați ajutor medical specializat de urgență dacă magneții sunt înghițiți sau inhalați!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

5 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Darts magnetic Astronautul”

Adresa ta de email nu va fi publicată.