Despre ifamily

Despre ifamily

Jucării pentru amintiri memorabile

Jucăriile nu sunt doar obiecte pe care le folosim când suntem mici și de care apoi uităm pentru totdeauna. Ele reprezintă în același timp o parte importantă în evoluția noastră, dar și una dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie. Fie că e vorba despre soldățeii de metal ai părinților sau bunicilor noștri, de mașinuțele sau păpușile cu care chiar noi ne jucăm, fiecare își amintește cu nostalgie de jucăriile sale preferate. Iar ifamily ia asta în considerare în fiecare clipă, punând la dispoziție produse care vor deveni, fără îndoială, preferatele copiilor.

Focusul nostru este pe siguranța copiilor de aceea calitatea jucăriilor este foarte importantă pentru noi

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, ifamily are întotdeauna produsul potrivit. Colaborând cu furnizori de renume, pentru cei mai mulți fiind distribuitor oficial pentru România, avem în același timp în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora, de aceea ne străduim în permanență să selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori ca ale noastre. Încercăm prin oferta noastră să venim în întâmpinarea nevoilor de distracție și descoperire a copiilor de toate vârstele, dar și să ușurăm creșterea și dezvoltarea copiilor în primii ani de viață.

Înțelegem în același timp faptul că în fiecare copil se ascunde o lume de poveste, dar și că aceștia își dezvoltă prin joc propria poveste. Scopul jucăriilor noastre este de a-i încuraja pe copii să descopere în mod creativ nu doar lumea, dar și pe ei înșiși. Poveștile propriei copilării devin mult mai accesibile prin intermediul jucăriilor noastre.

ifamily se adresează copiilor de toate vârstele, pentru care am pregătit produse creative, inovative și sigure, jucării pe care, peste ani, poate le veți păstra cu drag si la care cu siguranță vă veți gândi cu nostalgie. Înțelegem copilăria ca o perioadă de explorări intense și de acumulare de cunoștințe esențiale și avem încredere că produsele oferite de noi îi vor ajuta pe copii să învețe într-un mod plăcut, iar mai încolo să-și dezvolte creativitatea și să iasă din rutină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.