Despre Noi

Ifamily comercializează produse pentru copii si operează ca distribuitor pentru o serie de mărci internaționale. La sfârșitul lui 2016 am deschis propriul magazin online, adresându-ne astfel și clienților persoane fizice.

Printre produsele comercializate de ifamily se numără jucarii, produse de exterior pentru copii si adulti, produse de puericultura, mobilier copii, decorartiuni camera copii, etc.

Una dintre misiunile noastre este aceea de a aduce zâmbete pe buzele copiilor, care vor putea folosi încă din primele luni de viață produsele noastre. O altă misiune ifamily este respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Știm că prin alegerea unei jucării sau a unui produs pentru copii vă doriți să aveți garanția calității, de aceea suntem în permanență atenți la furnizorii cu care colaborăm. Eticheta ifamily înseamnă o atenție specială acordată siguranței.

Experiența ne recomandă în fața partenerilor actuali și viitori prin servicii si produse de calitate. Ne asumăm aceleași standarde înalnte și în ceea ce îi privește pe clienții persoane fizice, față de care manifestăm același respect și aceeași determinare de a satisface chiar și cele mai exigente așteptări.

Produsele pentru copii au întotdeauna o poveste în spate, nimeni nu știe asta mai bine decât furnizorii noștri. ifamily se angajează să spună această poveste, să aducă la cunoștință nu doar premiile internaționale câștigate de produsele comercializate, dar și pasiunea și responsabilitățile cu care furnizorii noștri realizează produse menite să-i facă fericiți pe copiii din întreaga lume.

ifamily recomanda supravegherea copiilor pe tot parcursul jocului.