Ebulobo, un vulcan de idei creative pentru copii

Ebulobo, un vulcan de idei creative pentru copii

Ebulobo ia naștere în 2008, în Paris, orașul natal al fondatorilor săi, Anne Lelong și Ferdinand Lecomte. Pasionați de lumea jucăriilor și de aspectele creative sau tehnice ale acesteia, cei doi au lucrat pentru o serie de branduri importante de jucării mai mult de 15 ani, până când și-au lansat propria companie.

Produsele Ebulobo sunt împărțite în mai multe colecții:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice. Colecția cuprinde jucării din materiale textile și jucării din lemn, accesorii și veselă pentru copii.

Woodours spune povestea unui urs și a puiului său. Tatăl urs e puternic, dar bun la suflet, și împreună cu puiul său realizează diverse activități. Colecția cuprinde jucării din materiale textile și din lemn, accesorii și veselă pentru copii.

Pace și iubire la Ferma Veselă e o colecție lansată în 2012 și inspirată din Franța rurală, unde copiii vor descoperi animale precum iepurele, vaca, câinele, capra, cocoșul etc. Colecția cuprinde jucării din materiale textile, accesorii și veselă pentru copii.

Circul magic spune povestea unui circ de epocă, distractiv, colorat, fericit și plin de aventuri. Personajele-cheie ale circului sunt leul Marcel, păpușa-clovn Gustave, pisica-acrobat Elastoc, iepurele magic Ernesto, Betty-papusa acrobata, etc. Colecția cuprinde jucării din materiale textile, accesorii și veselă pentru copii.

Alfabetul zornăitor e, după cum îi spune și numele, o colecție de zornăitori cu literele alfabetului.

Uriașul meu spune povestea unui băiețel care iese să culeagă flori, dar se rătăcește. Așa se întâlnește cu un uriaș care-l ajută să ajungă înapoi acasă, unde părinții îl așteptau îngrijorați. Colecția cuprinde jucării cu activități, accesorii și veselă pentru copii.
După cum e clar deja, jucăriile Ebulobo sunt axate pe o poveste, scrisă pe eticheta fiecărui produs. Astfel, părinților le este ușor să se joace împreună cu copiii lor, pentru a putea comunica mai ușor. Mai mult decât atât, colecțiile sunt gândite în așa fel încât să transmită un mesaj; fie că e vorba despre natură, armonie (Pace și iubire la Ferma Veselă) sau relația specială dintre părinți și copii (Woodours), produsele Ebulobo îi vor ajuta pe cei mici să înțeleagă lumea și oamenii din jurul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.