• Farfurie masă copii cu Lupul Năzdrăvan de la Ebulobo
  • Farfurie masă copii cu Lupul Năzdrăvan de la Ebulobo

Farfurie Lupul Năzdrăvan

29.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această farfurie masă copii face parte din povestea Lupul Năzdrăvan. Cine termină mai repede mâncarea? Copilul sau lupul?! Joaca poate fi prezentă chiar şi în timpul meselor de acum înainte!

Dimensiuni: 20cm.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie Lupul Năzdrăvan”

Adresa ta de email nu va fi publicată.