• Farfurie melamină Circul Magic de la Ebulobo
  • Farfurie melamină Circul Magic de la Ebulobo
  • Farfurie melamină Circul Magic de la Ebulobo
  • Farfurie melamină Circul Magic de la Ebulobo

Farfurie melamină Circul Magic

35.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Cu această Farfurie melamină Circul Magic, spectacolul la masă capătă noi înțelesuri. Personajele din colecția Ebulobo îi vor binedispune pe copii și le vor reda pofta de mâncare.

Dimensiune: 21 cm.

Fabricat în China. Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Este anul 1902, iar Circul Magic e în plin turneu internațional. Programul Circului cuprinde o sumedenie de atracții nemaivăzute. Atrage prin decorul de epocă, afișele specifice, spiritul magic și culorile vesele. Copiii vor descoperi magia în acțiuni simple care îi vor face să zâmbească până la urechi. Din Circul Magic nu puteau să lipsească elementele care ne atrag cel mai mult la această lume: leul şi îmblânzitorul său, clovnul și papionul său faimos, dar nici mersul pe sfoară la mare înălțime!

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie melamină Circul Magic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.