Farfurie Uriașul meu

29.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această farfurie melamină face parte din povestea Uriașul meu. Cine termină mai repede mâncarea? Copilașul sau Uriașul?! Joaca poate fi prezentă chiar și în timpul meselor de acum înainte!

Dimensiune: 22 cm.
Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Uriașul meu spune povestea unui băiețel care iese să culeagă flori, dar se rătăcește. Așa se întâlnește cu un uriaș care-l ajută să ajungă înapoi acasă, unde părinții îl așteptau îngrijorați. Colecția cuprinde jucării cu activități, accesorii și veselă pentru copii.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie Uriașul meu”

Adresa ta de email nu va fi publicată.