• Farfurie Urs melamină Woodours de la Ebulobo
  • Farfurie Urs melamină Woodours de la Ebulobo

Farfurie Urs

29.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această farfurie urs îi va binedispune pe copii la masă. Copilul dvs. va fi foarte încântat să pună mâncarea din burtica ursulețului in guriță. Cine termină mai repede mâncarea? Cine va crește mare și voinic? Copilul sau ursulețul?! Joaca poate fi prezentă chiar și în timpul meselor de acum înainte!

Dimensiune: 21 cm.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejan, și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

6 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie Urs”

Adresa ta de email nu va fi publicată.