• Ghiozdan clovn Gustave din Circul Magic, Ebulobo
  • Ghiozdan clovn Gustave din Circul Magic, Ebulobo
  • Ghiozdan clovn Gustave din Circul Magic, Ebulobo

Ghiozdan clovn Gustave

179.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E40007 Categorie:

Descriere

Acest ghiozdan clovn Gustave face parte din colecția  Circul Magic, care spune povestea unui circ de epocă, distractiv, colorat, fericit și plin de aventuri. Personajele-cheie ale circului sunt leul Marcel, păpușa-clovn Gustave, pisica-acrobat Elastoc, iepurele magic Ernesto, Betty-papușa acrobată etc. Acum, Gustave se transformă într-un ghiozdan gata să-i însoțească pe copii în marile lor aventuri.

Conține 20% bumbac și 80% poliester.
Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Culoare: multicolor.
Vârsta recomandată: 12 luni .
Fabricat în China.
Creat de Ebulobo, 75014, Paris, Franța

Detalii colecție:

Este anul 1902, iar Circul Magic e în plin turneu internațional. Programul Circului cuprinde o sumedenie de atracții nemaivăzute. Atrage prin decorul de epocă, afișele specifice, spiritul magic și culorile vesele. Copiii vor descoperi magia în acțiuni simple care îi vor face să zâmbească până la urechi. Din Circul Magic nu puteau să lipsească elementele care ne atrag cel mai mult la această lume: leul şi îmblânzitorul său, clovnul și papionul său faimos, dar nici mersul pe sfoară la mare înălțime!

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

12 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghiozdan clovn Gustave”

Adresa ta de email nu va fi publicată.