• Ghiozdan Scufița Roșie din colecția Lupul Năzdrăvan Ebulobo
  • Ghiozdan Scufița Roșie din colecția Lupul Năzdrăvan Ebulobo
  • Ghiozdan Scufița Roșie din colecția Lupul Năzdrăvan Ebulobo
  • E10037 (1) (1)

Ghiozdan Scufița Roșie

179.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E10037 Categorie:

Descriere

Scufița Roșie se transformă într-un ghiozdan Scufița Roșie gata să-i însoțească pe copii în marile lor aventuri.

Conține 20% bumbac și 80% poliester.
Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Culoare: roșu.
Vârsta recomandată: 12luni .
Dimensiune: 35 cm.

Scufița Roșie este unul dintre personajele cele mai iubite de către copii. Si dacă mai luam în calcul faptul că atât părinții, cât și bunicii au îndrăgit de-a lungul timpului acest personaj, ne dăm seama că putem să dăm timpul înapoi ori de câte ori vrem și să ne întoarcem la copilăria noastră! În același timp, transmitem mai departe lecții de viață importante.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

12 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghiozdan Scufița Roșie”

Adresa ta de email nu va fi publicată.