Darts magnetic, model indienii

99.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6182515 Categorii: , ,

Descriere

Cu ajutorul acestui joc copiii vor putea sa „vâneze” animale sălbatice la fel ca indienii. Acest darts cu 2 săgeți și 4 bucăți autocolante poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. Provoacă-ți adversarul prin punerea unui autocolant într-un loc dificil de ajuns! Jucătorul cu cel mai mare număr de puncte se poate numi el însuși un războinic viteaz! Săgețile sunt moi, capetele sunt din spuma, și se lipesc ușor de suprafețe netede, astfel copiii se pot juca în siguranță.

Dimensiuni produs: diam. 5,5 x 23 cm.
Dimensiuni produs ambalat 28,5 x 27 x 7 cm.
Materiale folosite: spumă, vinil.
Vârsta recomandată: 5 ani .

Fabricat în China.
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT!  Din cauză că parțile mici se pot detașa, acestea pot fi înghițite și exista pericol de sufocare. Din cauza firului lung există pericolul de strangulare.
Acest produs conține magneți sau componenți ale magneților. Dacă acești magneți ajung în interiorul corpului uman și se lipesc unul de altul sau se atașează de un obiect metalic pot sa provoace răni grave sau chiar fatale. Este obligatoriu să chemați ajutor medical specializat de urgență dacă magneții sunt înghițiți sau inhalați!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

5 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Darts magnetic, model indienii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.