• joc Darts Hudora

Joc Darts cu săgeți Velcro, cu tematică pirați

129.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998854822 Cod Produs: 77013/00 Categorie: Ingrediente:

Descriere

Joc Darts cu săgeți Velcro Hudora:

  • Potrivit pentru cei mici, dar și cei mari
  • Dimensiune compactă, mobilă
  • Material rezistent la intemperii și bile Velcro rezistente la vânt
  • Scoruri precise datorită suprafețelor țintă Velcro separate

Ești gata să inventezi și să joci? Cu acest Joc Darts cu săgeți Velcro Hudora cu design pirat, competiția cu săgeți pentru cei mici, dar și pentru cei mari, poate începe imediat. Discul de aruncare gonflabil cu designul navei pirat garantează distracție mobilă, cu dimensiunile sale compacte, pe plajă, în parc sau în grădină. În loc de săgeți, se folosesc bile de aruncare, care se lipesc de suprafețele țintă cu Velcro. Deci, chiar și pirații foarte mici se pot juca în siguranță. Datorită materialului rezistent la intemperii și a bilelor de Velcro rezistente la vânt, nava pirat poate rezista, de asemenea, la o briză ușoară și câteva picături de ploaie. Două pagini pentru joc oferă un plus de varietate, iar suprafețele țintă Velcro separate fac posibilă o ținere precisă a scorurilor. Ahoy!

Dimensiunile produsului: 40 x 40 x 5 cm; 555 de grame.

Setul nu necesită asamblare. Nu sunt necesare baterii.

Atentie!!! Setul este destinat copiilor care au împlinit vârsta de 3 ani .

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca iubita in intreaga Europa pentru ca inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani