Joc Lotto Animalele lumii

55.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest joc Lotto conține 5 table de joc și 30 de piese. Fiecare jucător își alege o tablă de joc. Primul jucător scoate un disc din săculeț si caută imaginea de pe disc pe tabla lui de joc. Dacă imaginea se regăsește pe tabla lui de joc, pune discul pe locul unde se află imaginea pe tablă și mai extrage un disc din săculeț. Dacă imaginea de pe disc nu corespunde cu imaginea de pe tabla lui de joc, pune discul înapoi în săculeț. Jucătorul care are primul tabla plină cu discuri este câștigător. Cu ajutorul acestui joc, copiii își îmbunătățesc coordonarea ochi-mână și învață să facă conexiuni mai repede.

Dimensiuni produs: 15 x 11 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 12 x 12 x 12 cm.
Vârsta recomandată: 2 ani .
Materiale folosite: carton.
Fabricat în China.

Fabricat în China. Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc Lotto Animalele lumii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.