• Joc memorie, model pădure de la Scratch
  • Joc memorie, model pădure de la Scratch
  • Joc memorie, model pădure de la Scratch
  • Joc memorie, model pădure de la Scratch
  • Joc memorie, model pădure de la Scratch

Joc memorie, In pădure

55.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Setul joc memorie conține 36 piese. Așezați piesele cu partea cu desenele in jos. Pe cat de repede posibil descoperiți unde se afla 2 imagini identice. Un jucător întoarce 2 piese: daca imaginile sunt similare poate sa continue iar daca nu va intra in joc următorul jucător. Cel care are cele mai multe perechi la sfârșitul jocului este câștigător.

Pot participa 2-6 jucători. Acest joc antrenează memoria de scurta durata a copiilor.

Dimensiuni produs: 6 x 6 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 12 x 12 x 12 cm; greutate: 0,35kg
Materiale folosite: carton;
Fabricat in China; 2ani ;
Producător: Scratch, Belgia

AVERTISMENT!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc memorie, In pădure”

Adresa ta de email nu va fi publicată.