Joc popice metal Big Bang

75.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joc popice metal: Vei reuși să răstorni turnul format din cutii dintr-o singură lovitură și să creezi un Big Bang? Fiecare jucător are dreptul la câte o încercare. Sunt 60 de puncte în joc! În partea de sus a fiecărei cutii găsim numărul de puncte pe care l-am obținut pentru fiecare cutie doborâtă. Jucătorul cu cele mai multe puncte acumulate este câștigătorul. În plus, copiii află despre formarea Universului cu ajutorul desenelor de pe cutiile de metal.

Dimensiuni: 7 x 9,3 cm.
Materiale folosite: metal.
Vârsta recomandată: 3 ani .

Fabricat in China.
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc!

ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRȚI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc popice metal Big Bang”

Adresa ta de email nu va fi publicată.