Jucărie Lup din lemn

99.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E11005 Categorii: , , ,

Descriere

Jucăria este perfecta pentru copilașul tău deoarece il ajuta la dezvoltarea motricitatii. Jucăria in forma capului de lup are 3 bile si un ciocan. In momentul in care copilul loveste bila cu ciocanul, aceasta va ajunge pe limba albastra a Lupului.

Vârsta: 18 luni ;

Dimensiune: 25 cm;

Fabricat în China.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

, ,

Varsta

18 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie Lup din lemn”

Adresa ta de email nu va fi publicată.