• Jucărie cu sunet: Trage căţeluşul Jack
  • Jucărie cu sunet: Trage căţeluşul Jack
  • Jucărie cu sunet: Trage căţeluşul Jack
  • Jucărie cu sunet: Trage căţeluşul Jack

Jucărie Trage cățelușul Jack

79.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această jucărie cu sunet este fratele mai mic a lui Oscar, un cățel drăguț din lemn care umbla cu un os in gura. Din aceeaşi colecţie fac parte şi Lilly și Ella. Doar trage sfoara și vei auzi clopoțelul începând să sune, iar Jack te va urma.

Cățelușul dă din coadă, iar gâtul se mișcă ușor. Dacă apeși butonul de pe spate, va spune „toot“. Nu lasă urme pe parchet, datorită benzilor de cauciuc de pe lăbuțele lui. Îl vei lua cu tine acasă?

Dimensiuni produs: 18 x 9,5 x 14 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 19 x 12 x 19 cm;
Greutate: 0,58kg
Materiale folosite: corp: mesteacăn; roți: mdf;
Fabricat în China;
Vârsta recomandată: 18 luni ;
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Există pericol de strangulare din cauza firului lung! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

18 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie Trage cățelușul Jack”

Adresa ta de email nu va fi publicată.