• Păpușa Lupul Năzdravan (34 cm)
  • Păpușa Lupul Năzdravan (34 cm)
  • Păpușa Lupul Năzdravan (34 cm)

Jucărie de pluș Lup Năzdrăvan (34 cm)

69.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această jucărie de pluș Lup Năzdravan este realizată dintr-un material foarte moale, plăcut la contactul cu pielea bebelușului. Fie că este vorba despre o călătorie, fie că este vorba despre lumea jocurilor sau a somnului, păpușa îi va însoți pretutindeni pe copii. Păpușa face parte din povestea Lupul năzdrăvan și este destinată în primul rând bebelușilor, dar nu doar acestora. Batistuța care învelește păpușa poate crea o lume magica de joc atât pentru părinți, dar mai ales pentru copii

Avertisment: copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs.
Fabricat în China.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie de pluș Lup Năzdrăvan (34 cm)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.