Pinguin cu pui

111.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Bebelușilor le place să fie îmbrățișați de cei dragi. La fel şi pinguinului Nana de către tatăl său, Friedjof. Acești 2 pinguini prietenoși de la Käthe Kruse pot deveni camarazii voștri în călătorii şi în lumea poveștilor. La fel cum bebelușii sunt purtați in brațele părinților, așa şi tatăl pinguin va ţine puiul său în brațe. Însă când vor pleca în drumeții, aceștia vor merge împreună şi vor intra în fascinanta lume plini de curaj. Tatăl Friedjof are la picioare un material care la atingere foșnește, iar puiul Nana te atenționează cu sunet dacă îl strângi prea tare în mânuță.
Vârsta recomandată: 36 luni .
Producător: Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germany
Atenție! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.
Produsele Käthe Kruse au inceput sa fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate varstei indicate pe fiecare jucarie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pinguin cu pui”

Adresa ta de email nu va fi publicată.