Labirint magnetic, În grădină

85.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joc labirint magnetic distractiv! Deplasați bilele prin labirint cu ajutorul creionului magnetic! Încercați să duceți bilele colorate la gaura cu aceeași culoare cât de repede. Cu ajutorul acestui joc, copiii își dezvoltă aptitudinile motorii.

Dimensiuni produs: 24 x 22 x 1,3 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 24,5 x 22,5 x 2,3 cm;
Greutate: 0,58 kg;
Materiale folosite: lemn;
Vârsta recomandată: 24 luni ;

Fabricat în China; Producator: Scratch, Belgia

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!
ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRȚI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Labirint magnetic, În grădină”

Adresa ta de email nu va fi publicată.