Leagan cuib Ø110 cm, verde

549.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998768921 Cod Produs: 72156 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Leagan cuib confortabil pentru intreaga familie 🙂

Acest leagan cuib are rama din aluminiu.

Materialele sunt rezistente la intemperii. Produsul este robust și durabil.

Capacitate maxima: 100kg;

Acest leagan cuib este potrivit si pentru interior

Daca aveti suficient spatiu si un loc potrivit pentru agatat leagănul poate fi, de asemenea, pus si in interior. Este usor instalat si reglabil in inaltime.

Sistemul de suspensie este de sine statator. Este un produs premium testat GS.

Marca GS este o marca de securitate si vine de la ,,testat în conditii de siguranta” si este aplicabila produselor nealimentare.

Produsele care sunt în conformitate cu reglementarile tehnice privind securitatea în functionare şi utilizare pot primi aceasta marca.

Exista diverse institute de testare autorizate, cum ar fi TÜV sau VDE (Verband der Elektrotechnik eV) care acorda aceasta marca.

Produsele care poartă aceasta marca pot fi utilizate în conditii de siguranta.

Greutatea produsului: 3.4kg; Poate fi folosit atat in interior cat si in exterior.

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Hudora, producatorul acestui produs- un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca iubita in intreaga Europa. Inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe

In loc de concluzie, de ce sa ne alegeti sau doar sa ne cunoasteti mai bine ?

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaboram cu furnizori de renume si ii reprezentam in calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora.

Selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori ca ale noastre.

 

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani, 3 ani+, 36 luni, 36 luni+