• leagan cuib cu cort cu LED Cosmos
  • HUDORA-Nestschaukel-Cosmos-LED-90-72151
  • leagan cu cort cu LED
  • Nestschaukel-Cosmos-LED-90-72151-HUDORA
  • Nestschaukel-Cosmos-LED-90-72151-Batteriefach
  • Indoor-Nestschaukel-Cosmos-LED-90-72151

Leagan cuib cu cort cu LED Cosmos Ø 90 cm

549.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998851692 Cod Produs: 72151 Categorii: , , Ingrediente: ,

Descriere

Un leagan, un cort, un univers de poveste

🙂

Acest leagan cuib cu cort cu LED Cosmos are diametrul de 90 cm. Rama este din aluminiu;

Franghiile leaganului sunt ajustabile de la 150 la 200 cm deasupra pamantului;

Cortul are o inaltime de 123cm si este detasabil.

Capacitate maxima utilizator: 100kg; bateriile nu sunt incluse

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Hudora, producatorul acestui produs – un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca iubita in intreaga Europa ce inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

In loc de concluzie, de ce sa alegeti acest leagan cuib cu cort cu LED Ponei pentru copii sau de ce sa ne alegeti…sau doar sa ne cunoasteti mai bine ?

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaboram cu furnizori de renume si ii reprezentam in calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora.

Selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori ca ale noastre.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani