• leagan de gradina cu suport din lemn

Leagăn de grădină cu suport din lemn

1100.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 64024 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Leagăn de grădină cu suport din lemn la care pot fi atasate prelugirile modulare (leagăn și cu gondola: 64025 si 64026) existente. Flexibilitate maximă datorită sistemului de suspensie și a corzilor cu balansare reglabile în înălțime. Designul este atemporal, discret și poate fi integrat armonios în orice design de grădină. În plus, Vario este modular, astfel încât să puteți atașa o extensie cu un leagăn sau cu o gondolă la modelul de bază. Vario punctează în toate domeniile cheie: calitate, siguranță, aspect, senzație și funcționalitate. Dimensiunile ansamblului sunt de aprox. 2,10 x 1,20 x 2,06 m Materiale folosite: lemn si metal. Leaganul are sistem propriu de suspensie pentru amortizarea socurilor;

Modulul reprezinta si baza pentru Leagn Tip Cuib(64025) Si Gondola (64026).

Acest produs se va livra intre 18 Noiembrie-30 Noiembrie 2019.

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Ați putea dori, de asemenea…