Longboard Lunada Bay

649.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 12821 Categorii: ,

Descriere

Longboardul Lunada Bay este un mijloc de transport care iti hraneste setea de adrenalina si senzatia de libertate. Nu porni la drum cu longboardul fara echipamentul de protectie adecvat!

Dimensiuni: 36″ x 9,5″, aprox. 91 x 26 x 11 cm;

Potrivit pentru Pante, Cruising & Carving;

Placa de inalta calitate facuta din 8 straturi de artar canadian, care respecta certificarea FSC 100%, culoare maro/negru;

Punte PP flexibila, rezistenta la impact;

Banda anti-derapanta pe suprafața punții;

Sașiu – 7″ din aluminiu;

Decupaje in zona rotilor;

Roti Wells, PU 78A, cu capacitate mare de absorbție a șocurilor, 70 x 51 mm;

Rulmenți Cruising Lager ABEC 7, crom;

Ampatament lat;

Greutate produs: 3.45kg;

Greutatea maxima a utilizatorului: 100kg.

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

8 ani