• magneți ABC safari
  • magneți ABC safari
  • magneți ABC safari
  • magneți ABC safari

Magneți ABC safari, 60 litere

45.00 lei

Magneți ABC safari reprezintă o explozie de culoare și voie bună. În plus, micuțul tău va învăța alfabetul într-un timp relativ scurt.

În stoc

Continuă Cumpărăturile
EAN: 5414561810643 Categorii: ,

Descriere

Te-ai gândit vreodată că micuțul tău va învăța rapid să scrie și să citească de la o vârstă fragedă?

Ei bine, cu ajutorul unor magneți ABC safari totul devine posibil.

Procesul de învățare va fi îmbunătățit, iar micuțul tău își va putea dezvolta abilități de concentrare, atenție și îndemânare.

Elementele de design au fost special create pentru a stârni imediat interesul copiilor. Piesele ilustrează animații interesante ce surprind viața animalelor în safari. Tocmai de aceea, învățatul va deveni brusc o aventură palpitantă.

Detaliile tehnice pe care le prezintă magneți ABC safari sunt următoarele:

  • Sunt destinate copiilor cu vârste de peste 3 ani.
  • Dimensiunile pe care le prezintă sunt de
  • Piesele magnetice pot deveni obiecte decorative originale, care pot fi integrate cu ușurință în camera copilului. Pot fi atașate cu ușurință, de asemenea, pe orice suprafață magnetică din locuința personală.
  • Sunt realizați din materiale rezistente la diverse șocuri, ceea ce va permite o utilizare îndelungată.

Magneți ABC safari – Una dintre vedetele brandului Scratch

Brandul Scratch susține educația realizată pe ritmuri jucăușe. Tocmai de aceea, jucăriile realizate le oferă copiilor șansa de a se descoperi pe zi ce trece.

Învățarea alfabetului sau acumularea unor informații prețioase vor deveni misiuni ușor de îndeplinit pentru micuți, indiferent de situație.

Siguranța copiilor este pe primul loc atunci când vine vorba de realizarea propriu-zisă a jucăriilor. Sunt utilizate doar materiale premium, de calitate superioară, capabile să le ofere copiilor un mediu de joacă plăcut și confortabil.

De asemenea, Scratch se mai diferențiază și prin combinațiile creative în materie de elemente estetice. Culorile sunt adaptate în funcție de categoria de vârstă, pentru un plus de personalizare.

ifamily este una dintre alegerile care te vor surprinde din toate punctele de vedere.

Punem pasiune în tot ce facem și colaborăm cu cei mai buni de pe piață!

Alege cu încredere magneți ABC safari produși cu grijă de Scratch!

Mai multe detalii despre jocurile oferite de noi găsești aici.

 

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Greutate 0.38 kg
Dimensiuni 20 × 5 × 15 cm