• Maracas pentru copii model bufniță, jucărie muzicală Scratch
  • Maracas pentru copii model bufniță, jucărie muzicală Scratch
  • Maracas pentru copii model bufniță, jucărie muzicală Scratch

Maracas, model bufnita

35.00 lei

În stoc (poate fi comandat în așteptare)

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Copilul va fi absorbit de acest maracas pentru copii datorită culorilor și formei acesteia si va fi atras de zgomotele pe care chiar el cu ajutorul jucăriei le va scoate.

Dimensiuni produs: 4,5 x 16 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 33 x 20,5 x 10,2 cm.
Greutate produs: 0,133 kg.
Materiale folosite: lemn.
Vârsta recomandată: 12 luni .

Fabricat în China.

Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT!  Nu țineți produsul aproape de ureche! Poate să afecteze auzul! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

12 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Maracas, model bufnita”

Adresa ta de email nu va fi publicată.