• masa fotbal copii
  • masa fotbal copii

Masa de fotbal Glasgow Junior

699.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 71451 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

22 de jucatori in format clasic 1-2-5-3; tijele sunt din otel si au grosimea de 3 mm; campul de joaca este din HPL (laminare de inalta calitate) laminat; dimensiunea construită a mesei de fotbal: 119 x 61,5 x 78 cm, Câmp de joc: 102 x 58 cm, lățimea portilor: 20,0 cm, Greutate: 20,5 kg; contine 3 mingi.
Atentie! Produsul nu este recomandata copiilor cu varsta sub 3 ani.

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani+, 36 luni+

Ați putea dori, de asemenea…