• masa nisip
  • masa nisip

Masă joc senzorial BUILD & SPLASH

409.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joc senzorial în aer liber

Aceasta masă joc senzorial cu apă sau nisip a fost concepută pentru castele de nisip, bărci sau pur și simplu pentru o distracție pe cinste ce implică nisip și apă.

Materiale durabile de cea mai bună calitate pentru   această Masă joc senzorial cu apă sau nisip

Fabricată din lemn puternic de brad, aceasta masă pentru joc senzorial BUILD & SPLASH este căptușită și vine echipată cu husă de protecție.

Varsta recomandată: 18 luni +

Timpul de asamblare: 1 adult, 1 h

Dimensiune asamblată L80 x W70 x H54cm

Autoasamblare necesară: Da

Producator: PLUM UK

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative ce stimulează dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…