• masa picnic senzoriala
  • httpswww.plumplay.co.ukmediacatalogproductsasand-picnic-table-open
  • httpswww.plumplay.co.ukmediacatalogproductsasand-picnic-table-closed
  • httpswww.plumplay.co.ukmediacatalogproductsasand-picnic-table

Masă picnic cu activități pentru joc senzorial

649.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joc senzorial în aer liber

Masa picnic cu activități pentru joc senzorial este perfectă pentru micuții care vor servească prânzul iar apoi, cu forțe proaspete, vor începe se joace cu nisipul din cutie!

Materiale durabile de cea mai bună calitate pentru   această Cutie de nisip din lemn cu loc pentru depozitarea jucăriilor

Fabricată din brad certificat FSC®, masa de picnic cu două băncuțe se transformă cu ușurință într-o cutie de nisip pentru zile cu multă joacă.

Varsta recomandată: 18 luni +

Dimensiune asamblată:L105 x W89 x H49cm

Autoasamblare necesară: Da

Timp necesar pentru asamblare 1 adult: 1h si 45 minute

Producator: PLUM UK

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative ce stimulează dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…