• Mascotă pluș Uriașul meu de la Ebulobo
  • Mascotă pluș Uriașul meu de la Ebulobo

Mascotă pluș Uriașul meu

89.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această mascotă pluș face parte din colecția Uriașul meu. Ce ocazie mai bună de a petrece timp alături de eroul preferat decât de a-l avea alături în propriile aventuri? Acum, copilul se poate juca alături de uriaș, iar acesta îi poate purta de grijă.

Vârsta recomandată: 3 luni .
Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Produsul conține 30% bumbac și 70% poliester.
Culoare: multicolor.
PENTRU A EVITA RĂNIREA SE RECOMANDĂ: A SE FOLOSI SUB STRICTA SUPRAVEGHERE A UNEI PERSOANE ADULTE.

Detalii colecție:

Uriașul meu spune povestea unui băiețel care iese să culeagă flori, dar se rătăcește. Așa se întâlnește cu un uriaș care-l ajută să ajungă înapoi acasă, unde părinții îl așteptau îngrijorați. Colecția cuprinde jucării cu activități, accesorii și veselă pentru copii.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

3 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mascotă pluș Uriașul meu”

Adresa ta de email nu va fi publicată.