• minge copii

Minge fotbal Cupa Junior, mărimea 5

69.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 71702 Categorie: Ingrediente:

Descriere

Această minge fotbal Cupa Junior, mărimea 5 este recomandată copiilor și/sau adulților pentru un antrenament reușit;

Este confecționată din țesătură din fibre sintetice impermeabile și are 32 de segment;

Suprafață hidrofugă;

Cameră de cauciuc cu supapă de butil;

Greutate produs: 310 gr;

Mingea poate fi livrată umflată sau dezumflată (va rugăm specificați lucrul acesta atunci când plasați comanda).

What’s the name of the game? 🙂

Mingea poate fi folosită impreună cu Setul pentru antrenament fotbal ce este ideal pentru exersarea miscărilor in formarea profesională a acestui sport, fără a avea nevoie de un partener.

Setul portabil format din 2 porți fotbal pentru copii ce vine într-o geantă special creată pentru a facilita transportul produselor împreună cu accesoriile pentru instalare și poate fi folosit pe suprafate plane, în grădini, spații special amenajate pentru fotbal sau în parcuri este un alt produs ce poate fi folosit impreună cu această minge.

Un al produs destinat acestui sport care poate fi folosit impreună cu aceasta minge este Setul pentru antrenament fotbal format dintr-o poartă si un accesoriu pentru exersarea loviturilor la poartă. Acest set de la Hudora este perfect pentru un antrenament complet. Micii jucatori pot să exerseze diferite lovituri la poartă folosind sau nu accesoriul din set pentru loviturile la tintă. Spatiile libere sub forma unei mingi de fotbal prevazute pe accesoriu ii stimulează pe micii fotbaliști să-și imbunătățească tehnica loviturilor.

Toate aceste produse adiacente se potrivesc și din punct de vedere cromatic foarte bine cua ceastă minge fotbal Cupa Junior, mărimea 5.

Hudora, producătorul acestui produs- un nume recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale de mai bine de 100 de ani

Sport, fitness și still de viață: HUDORA a însoțit timp de aproape 100 de ani mai multe generații cu produse pentru toate vârstele și pentru toate sezoanele. O marcă iubită în întreaga Europă pentru că inspiră încredere datorită calității, siguranței și a performanțelor produselor. O dovadă pentru toate acestea este faptul numeroși patinatori au câștigat titluri mondiale, concurând în produsele Hudora. Este lider de piață pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe. Produs în China; Producător: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

În loc de concluzie, de ce ne alegeți sau doar ne cunoașteți mai bine 🙂

Indiferent de vârsta copiilor dumneavoastră, avem întotdeauna produsul potrivit. Colaborăm cu furnizori de renume și îi reprezentăm în calitate de distribuitor oficial. Avem în vedere satisfacerea nevoilor copiilor, dar mai ales siguranța acestora.

Selectăm doar furnizorii care respectă aceleași valori ale noastre.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3 ani

Ați putea dori, de asemenea…