• Mini Păpușa Huguette
  • Mini Păpușa Huguette
  • Mini Păpușa Huguette
  • Mini Păpușa Huguette
  • Mini Păpușa Huguette

Mini Păpușa Huguette

59.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E31013 Categorie:

Descriere

Această mini-păpușă căpriță Huguette face parte din colecția Ferma Veselă. Jucăria este foarte moale și are un clopoțel în burtică.

Dimensiuni: h: 25 cm.
Vârsta recomandată: 0 luni .
Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Lansată în 2012 și inspirată din Franța rurală, Ferma Veselă este o colecție formată dintr-o familie de animale prietenoasă cu natura, ce trăiește într-o comunitate rurală liniștită. Își cultivă singuri produsele la fermă și se duc la piața din sat în fiecare duminică, conducând un Citroen vintage. Fiecare membru al comunității are rolul său: Jeff, iepurele, este un pacifist care are grijă de gradina de legume. Caprei Huguette îi place să croșeteze, iar la piață vinde brânză de capră. Câinele Antoine are grijă de copiii din sat. Vaca Anemone produce lapte și face o brânză care miroase grozav! Toate acestea se întâmplă în timp ce cocoșul Bob interpretează la chitară muzică folk!

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mini Păpușa Huguette”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ați putea dori, de asemenea…