• monstru gunoi Kruselings

Monstru Gardienii Viselor

290.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Timp de 100 de ani a fost pace în Lumea Viselor până când monștrii au ieșit din Marea Viselor. Cinci fete curajoase au fost chemate de către o inima roșie și strălucitoare, Marele Opal de Foc, pentru a infrunta coșmarurile copiilor din timpul nopții și pentru a răspândi vise frumoase. Înpovestea Kruselings-Gardienii viselor este vorba despre prietenie, comunicare, apropierea dintre oameni și munca în echipa. Fiecare dintre cele cinci fete, venite din părți diferite ale lumii are propria poveste și o putere specială, care cu siguranță ii va încânta pe copii. Luna, Vera, Sofia, Joy și Chloe, împreună cu prietenul lor, Michael, știu , cu ajutorul puterilor unice pe care le au, se pot confruntă cu orice provocare.
Jucăria este ideală pentru copii şi bebelusi datorită materialului moale, plăcut la atingere şi a faptului ca il face pe cel mic să se simtă în siguranță. Având un design frumos şi atrăgător, jucaria va deveni uşor prietenul copiilor.
Material umplutură: poliester şi bumbac (granule). Vârsta recomandată: 0 luni .Producător : Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germany
Atenție! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.
Produsele Käthe Kruse au inceput sa fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate varstei indicate pe fiecare jucarie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

, ,

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Monstru Gardienii Viselor”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ați putea dori, de asemenea…