• mgz0005-3
  • mgz0005-1
  • mgz0005-2

Obiect decorativ Dragon

299.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: MGZ0005 Categorii: , , ,

Descriere

Acest accesoriu plin de forme si culori vesele ne introduce in lumea povestilor, printre cavaleri si dragoni. Copiii abia vor astepta sa le povestiti cum cavalerii vor triumfa mereu in fata dragonilor, binele biruind intotdeauna in fata raului.

Dimensiuni: 45 x  20 x 20 cm.

Mod de prindere: tavan.

Material: metal pictat manual si rasina.

Varsta recomandata: 18luni .

ATENTIE! Acest produs nu este o jucarie.

Produs fabricat in Franta de L’oiseau Bateau.

Brand

L'oiseau Bateau

Înființată în Franța, în 1994, de Catherine Nicol și Philippe Lemoine, L’oiseau Bateau se ocupa inițial doar cu animale (broaște țestoase, melci sau broaște) din materiale textile. Începând cu 1996, își extind activitatea și în zona ghizdanelor pentru grădiniță, accesoriilor pentru pătuț sau chiar micilor piese de mobilier etc. Gândite pentru a fi cât mai plăcute pentru copii, produsele L’oiseau Bateau sunt sigure şi uşor de folosit.

Astăzi, compania produce nu doar jucării, dar și produse de puericultură și decorațiuni, însă ceea ce rămâne central la toate aceste produse e faptul că ele sunt produsul unei activități creative menită să susțină și să inspire, la rândul ei, creativitatea copiilor. Grija companiei se manifestă acum nu doar în ceea ce privește calitatea materialelor, dar și în privința naturii, pentru ca dumneavoastră să puteți alege în siguranță produsele L’oiseau Bateau.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

18 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Obiect decorativ Dragon”

Adresa ta de email nu va fi publicată.