• sce0005-1
  • sce0005-3
  • sce0005-2

Obiect decorativ Fata si Patul zburător

250.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: SCE0005 Categorii: , , ,

Descriere

Accesoriul decorativ Fata şi patul zburător se va potrivi perfect în camera oricărei fetiţe. Având un design de poveste, frumos colorat şi accesorizat, acest produs a fost conceput pentru a stimula imaginatia fetiţelor.
Dimensiuni: 45 x 20 x 20 cm.
Mod de prindere: tavan.
Material: metal pictat manual şi răşină.
Vârsta recomandată: 0 luni .
ATENŢIE! Acest produs nu este o jucărie. Produs fabricat în Franţa de L’oiseau Bateau.

Brand

L'oiseau Bateau

Înființată în Franța, în 1994, de Catherine Nicol și Philippe Lemoine, L’oiseau Bateau se ocupa inițial doar cu animale (broaște țestoase, melci sau broaște) din materiale textile. Începând cu 1996, își extind activitatea și în zona ghizdanelor pentru grădiniță, accesoriilor pentru pătuț sau chiar micilor piese de mobilier etc. Gândite pentru a fi cât mai plăcute pentru copii, produsele L’oiseau Bateau sunt sigure şi uşor de folosit.

Astăzi, compania produce nu doar jucării, dar și produse de puericultură și decorațiuni, însă ceea ce rămâne central la toate aceste produse e faptul că ele sunt produsul unei activități creative menită să susțină și să inspire, la rândul ei, creativitatea copiilor. Grija companiei se manifestă acum nu doar în ceea ce privește calitatea materialelor, dar și în privința naturii, pentru ca dumneavoastră să puteți alege în siguranță produsele L’oiseau Bateau.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Obiect decorativ Fata si Patul zburător”

Adresa ta de email nu va fi publicată.